Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Poly-Vitamin Serum

Hinta alk.86.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
15ml86.00 €
30ml136.00 €

Ravitsee – kosteuttaa – taistelee ikääntymistä vastaan

Tämä seerumin intensiivinen, ravitseva koostumus on suunniteltu kosteuttamaan, uudistamaan ja ravitsemaan ihoa sen sisältämien tehokkaiden vitamiinien, luonnon ravintoaineiden ja ikääntymistä vastaan taistelevien antioksidanttien avulla. POLY-VITAMIN® SERUM -seerumin on todettu aikaansaamaan parannuksia jopa hyvin vaikeisiin iho-ongelmiin.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero kaikkialle kasvoille ja kaulalle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). Joissakin tapauksissa iholla saattaa tuntua väliaikaisesti kuumotusta.

Suosittelemme myös

Retinol Clearing Oil 30ml

retinol_oil.JPG&width=280&height=500
Retinol Clearing Oil on tehokas hoitoöljy, joka uudistaa ihoa näkyvästi yön aikana. Salisyylihappo vähentää ja ehkäisee näppyjä ja epäpuhtauksia samaan aikaan kun retinoli auttaa vähentämään pieniä juonteita, ryppyjä ja hyperpigmentaatiota. Argan-, ruusunmarjansiemen- sekä kultainen jojobaöljy optimoivat..
Hinta: 88.00 €

Supple Skin Kit

supple_skin.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti
Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden..
Hinta: 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »