Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Supple Skin Kit



Hinta:98.00 €

Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti

Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden koko päiväksi. Viilennä Cooling Globes -pallot jääkaapissa saavuttaaksesi hoitolakokemuksen kotona.

Sisältää täysikokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 50ml

  • Circular Hydration Serum 30ml 

  • Cooling Globe -viilentävät lasipallot kasvohierontaan (2 kpl)

 

Käyttö:

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle Circular Hydration Serum -seerumin jälkeen. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Cooling globes: Pyöritä viilentäviä palloja: leukalinjan poikki, poskipäiden sivuja pitkin ja kulmakarvojen yli 3-5 kertaa. Rullaa silmien alla kevyesti sisänurkasta ulospäin silmäkuopan luuta pitkin.

Suosittelemme myös

iS Clinical SHEALD Recovery Balm 15g

0CBF52B0-C9E2-4DDC-A380-D6B405A12249.jpeg&width=280&height=500
SHEALD Recovery Balm on voide, joka kosteuttaa, suojaa, ravitsee vahingoittunutta tai hyvin kuivaa ihoa. 
Pehmentää ja kosteuttaa vahingoittunutta, kuivaa, herkkää ihoa. Nopeuttaa kaikenlaisten haavojen parantumista. Vähentää ihon ärsytystä ja epämukavia tuntemuksia luoden iholle paksun mikrobeja vastaan..
Hinta: 37.00 €

Phyto Nature Oxygen Cream

9A1A7E50-6801-4944-A5BC-05FFA55A31DA.jpeg&width=280&height=500
Elvyttävä kosteusvoide hengittää uutta elinvoimaa ikääntyvälle iholle. Se kiinteyttää ja liftaa ihoa kosteuttavilla ja happea optimoivilla, kasviperäisillä aktiivisilla raaka-aineilla. 
Kevyt, nestemäinen voide sisältää vuoristoseutujen kiiltolikusterin siemenuutetta, glykogeeniä ja köynnöskrassin kukkaa..
Hinta: 144.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »