Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Nourishing Detox Masque

Hinta:66.00 €

Youngblood Nourishing Detox Masque on naamio, joka puhdistaa ihon perusteellisesti ilman kuivattavaa vaikutusta. Tätä naamiota voivat käyttää kaikki ihotyypit. Se sisältää kaoliinisavea ja hiiltä, jotka tehokkaasti ja hellävaraisesti poistavat lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta jättäen ihon kauniin puhtaaksi.

Nourishing Detox Masque sisältää myös hunajaa ja merivettä, jotka hemmottelevat ihoa ravitsevilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla sekä syväkosteuttamisella. Lakritsijuuriuutteen ja aloe veran yhdistelmällä on rauhoittava vaikutus ihoon ja ne vähentävät punoitusta. Naamio sisältää myös kofeiinia, joka auttaa vähentämään turvotusta. Kaiken lisäksi tämä naamio tasoittaa ihon sävyä ja minimoi näkyvät huokoset.

Käyttö:

  • Käytetään puhdistetulle iholle

  • Levitä runsas kerros kasvoille

  • Anna naamion vaikuttaa 10 minuuttia

  • Poista naamio märällä, lämpimällä pyyhkeellä

  • Viimeistele sopivilla hoitotuotteilla

80ml

Suosittelemme myös

Oil To Foam Total Cleanser 250ml

Oil_To_Foam_Total_Cleanser.jpg&width=280&height=500
Kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa – Oil To Foam Total Cleanser poistaa meikin ja puhdistaa ihon yhdellä kertaa. Öljystä vaahdoksi muuttuva puhdistus poistaa meikin, aurinkosuojan ja epäpuhtaudet jättäen ihon täysin puhtaaksi ja pehmeäksi. Tyrniöljyä sisältävä, kullanvärinen geeliöljy sulattaa..
Hinta: 63.00 €

Konjac Sponge puhdistussieni

konjac2.JPG&width=280&height=500
Konjac Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

Natural Original sopii kaikille ihotyypeille
Bambuhiili sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin..
Hinta: 14.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »