Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Oil To Foam Total Cleanser 250ml

Hinta:63.00 €

Kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa – Oil To Foam Total Cleanser poistaa meikin ja puhdistaa ihon yhdellä kertaa. Öljystä vaahdoksi muuttuva puhdistus poistaa meikin, aurinkosuojan ja epäpuhtaudet jättäen ihon täysin puhtaaksi ja pehmeäksi.

Tyrniöljyä sisältävä, kullanvärinen geeliöljy sulattaa pois meikin, aurinkosuojan ja talin. Tilkka vettä muuttaa geeliöljyn runsaaksi vaahdoksi, joka huuhtelee pois jäljelle jääneet epäpuhtaudet. Tämä vaahtoava puhdistus sisältää kasvipohjaista prebioottia ja jättää ihon tuntumaan välittömästi pehmeältä ja sileältä.

  • Sulattaa meikin, talin ja aurinkosuojan.

  • Puhdistaa pois epäpuhtaudet.

  • Jättää ihon tuntumaan erittäin puhtaalta ja sileältä.

Käyttö: Kosteuta kevyesti kasvoja niin, että iho jää lähes kuivaksi (muutama pisara vettä auttaa kuitenkin tuotetta liukumaan iholla paremmin). Hiero geeli-öljyä kasvoille ja silmänympärysiholle liuottaaksesi pintakerroksen meikin, aurinkosuojan ja talin. Kostuta kädet ja jatka hieromista, kunnes muodostuu vaahto, joka puhdistaa jäljelle jääneet epäpuhtaudet. Huuhtele lopuksi vedellä.

250ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

AGE Defense Kit

AGEDefenseKit_111371_6b0efc7e7c00a06f6909746662004c87_2.jpg&width=280&height=500
Age Defense Kit -ihonhoitopakkaus sisältää matkakoot, jotka silottavat, kirkastavat ja suojaavat ihoasi.
Kenelle: Ikääntyvälle iholle.
Sisältää seuraavat tuotteet: 

Daily Superfoliant (13g) - kuorintajauhe, joka siloittaa, puhdistaa ja suojaa ilmansaasteilta.
BioLumin-C Serum (10ml) - kirkastava..
Hinta: 62.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »