Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Gel Moisturizer

Hinta:72.00 €

BioLumin-C Gel Moisturizer on kevyt C-vitamiinivoide, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon heleyttäen välittömästi ja vahvistaen ihon kosteussuojaa. Erittäin stabiili C-vitamiinikompleksi lisää ihon kirkkautta ja parantaa sen suojakykyä. C-vitamiinikompleksi on tehostettu biotekniikalla, mikä lisää C-vitamiinin kykyä kirkastaa ja suojata ihoa. Antioksidantteja sisältävä koostumus, jossa on skvalaania ja viittä erityyppistä hyaluronihappoa, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä. Ukontulikukkauute kirkastaa välittömästi. Fytiinihappo ja kurpitsaentsyymi tukevat ihon luonnollista uudistumista.

Kenelle: Jokaiselle iholle, erityisesti ihon kirkastamiseen.

  • Kosteuttaa tehden ihosta heleämmän. 
  • Uusii antaen luonnollisen hehkun. 
  • Kirkastaa välittömästi ja ajan myötä. 

Käyttö: Puhdistuksen ja hoitosuihkeen ja/tai tehoaineen jälkeen levitä ylöspäinsuuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin. Levitä päälle suojakertoimellinen tuote aamuisin. Anna tuotteen imeytyä minuutin ajan ennen UV-suojan tai meikin levittämistä.  

Koko 50ml


Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

iS Clinical Warm Up - Cool Down Facial Kit tuotepaketti

warm_up_cool_down.jpg&width=280&height=500
Rauhoittava – Kosteuttava - Virkistävä
Virkistystä ihollesi, tämä yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito auttaa saavuttamaan hehkuvan ihon tukien samalla ihon yleistä terveyttä. WARMING HONEY CLEANSER puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihon, jonka jälkeen HYDRA-INTENSIVE-COOLING MASQUE virkistää..
Hinta: 147.00 €

Youngblood Mineral Lip Gloss hoitava huulikiille

youngblood_lips_lipgloss_coy_lg1_1_1_413x3x.progressive.jpg&width=280&height=500
Ihanan tuntuinen huulikiille, joka tekee huulistasi erittäin kiiltävät ja täyteläiset. Kiilteeseen on lisätty hyaluronihappoa antamaan huulille sekä volyymia että kosteutta.  Parhaat tulokset saat kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.  Huulikiille ei sisällä lanoliinia ja luonnonöljypohja hoitaa rohtuneimpiakin..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »