Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 15ml

Hinta:113.00 €

Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan

Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean eli ruusufinnin, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.

PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää 15% laboratoriossa jatkojalostettua C-vitamiinin muotoa (L-ascorbic acid advance+), laadukkainta mahdollista oliiviuutetta, E-vitamiinia ja retinolia (A-vitamiini), jotka yhteistyössä tarjoavat korkeimman mahdollisen suojan bakteereita ja mikrobeja vastaan sekä antavat lisäksi antioksidanttisuojan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle hieroen kaikkialle kasvojen iholle ja kaulalle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). 

Suosittelemme myös

iS Clinical Hydra-Cool Serum 15ml

hydra_cool_15ml.jpg&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan
Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset..
Hinta: 76.00 €

Supple Skin Kit

supple_skin.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti
Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden..
Hinta: 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »