Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 100g

Hinta:459.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

Skin Aging Solutions Kit

skin_aging.jpg&width=280&height=500
Ihoa uudistavat tuotteet päiväksi ja yöksi
Monipuolinen päivävoide kosteuttaa, silottaa ja suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Dynamic Skin Retinol Serum sisältää 3,5% retinoidikompleksin, joka vaikuttaa ryppyihin, tehostaa ihon kiinteytymistä, minimoi huokosten ulkonäköä ja tasoittaa ihon sävyä.
Sisältää..
Hinta: 128.00 €

Daily Microfoliant

DailyMicrofoliant_111249_a4d56023dfdb8dd9d67b462ffc385ea4_6.jpg&width=280&height=500
Mikrokuorinta, joka on Dermalogican kaikkein suosituin tuote. Sitä kutsutaan myös ”taikajauheeksi”. 
Saavuta kirkkaampi, sileämpi iho joka päivä tällä ikonisella kuorintajauheella. Riisipohjainen jauhe aktivoituu kosketuksessa veden kanssa ja vapauttaa papaiinia, salisyylihappoa ja riisientsyymejä..
Hinta: 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »