Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Extreme Protect SK30

Hinta:128.00 €

Suojaa antava – kosteuttava – pehmentävä

Antaa laaja-alaisen UVA/UVB-suojan (suojakerroin 30) ja auttaa todistettavasti suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää punoitusta ja tulehtuneisuutta. Hienojakoinen sinkkioksidi ja mikrotiivistetyt aurinkosuojat yhdistyvät tehokkaisiin kasviperäisiin Extremozymes-antioksidantteihin tarjoten markkinoiden kehittyneintä suojaa.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ja estämään auringossa palamiselta. Ohjeiden mukaan käytettynä, yhdessä muiden auringolta suojaavien keinojen kanssa vähentää ihosyöpäriskiä ja suojaa auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

100g

Suosittelemme myös

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 30ml

is-clinical-pro-heal-serum-advance-plus-hoitoseerumi.png&width=280&height=500
Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan
Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean eli ruusufinnin, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.
PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää..
Hinta: 188.00 €

Youngblood Intense Hydrating and Soothing Masque

B0705713-2891-422D-97D9-129B29A9DAB0.jpeg&width=280&height=500
Youngblood Intense Hydrating and Soothing Masque on erittäin kosteuttava ja ravitseva naamio, jolla on rauhoittava ja stressiä poistava ominaisuus. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille, mutta se on erityisen hyvä herkälle iholle, jolla on taipumus punoittaa.
Intense Hydrating and Soothing Masque..
Hinta: 66.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »