Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Phyto Nature Oxygen Cream

Hinta:144.00 €

Elvyttävä kosteusvoide hengittää uutta elinvoimaa ikääntyvälle iholle. Se kiinteyttää ja liftaa ihoa kosteuttavilla ja happea optimoivilla, kasviperäisillä aktiivisilla raaka-aineilla. 

Kevyt, nestemäinen voide sisältää vuoristoseutujen kiiltolikusterin siemenuutetta, glykogeeniä ja köynnöskrassin kukkaa, jotka auttavat lisäämään happea ihon pinnassa kosteuttamalla sen ylempiä kerroksia tehden ihosta sileämmän ja energisemmän. 

Sekoitus kasviperäisiä aktiivisia raaka-aineita yhdessä adaptogeenisen kurjenherneen kanssa tasoittavat ja kiinteyttävät tehden ilmeestä liftatun. Kosteuttava skvalaani ja pesusienikurkun juuri kiinteyttävät sekä minimoivat juonteita ja ryppyjä. Antioksidanttirikas kamelia rauhoittaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Ihosta tulee heleän näköinen ja elvytetty.

  • Kiinteyttää ja liftaa vähentäen ihon ikääntymisen merkkejä.
  • Elvyttää happea optimoivilla, kasviperäisillä raaka-aineilla, mikä tekee ihosta kirkkaamman ja heleämmän.
  • Kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisen.

Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle kevyin, ylöspäin suuntautuvin vedoin. Käytä kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

50ml

Suosittelemme myös

Neck Fit Contour Serum -kaulaseerumi

NeckFitContourSerum_111420_f2e081e21d0d4e67bdf2f7f6f1289f33_1.jpg&width=280&height=500
Neck Fit Contour Serum on kiinteyttävä kaulaseerumi, jolla treenaat kaulan ja dekolteen ihoa kahdesti päivässä. Seerumi napakoittaa välittömäsi ihoa ja säännöllinen käyttö kiinteyttää liftaten näkyvästi ihoa. Silottaa kaulan ja dekolteen pieniä juonteita ja ryppyjä. Säännöllinen käyttö takaa tulokset..
Hinta: 92.00 €

iS Clinical Retinol+ Emulsion 0.3

retinol_0.3.JPG&width=280&height=500
RETINOL+ EMULSION 0.3
With Extremozyme® technology

IKÄÄNTYMISEN MERKKEIHIN
On kliinisessä tutkimuksessa todettu uudistavan ihoa saaden sen näyttämään nuorekkaammalta.

TASOITTAA
95% kliiniseen tutkimukseen osallistuneista kertoi, että heidän ihonsa oli tasaisempi, kun he olivat käyttäneet tuotetta..
Hinta: 125.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »