Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PowerBright Overnight Cream

Hinta:93.00 €
Ravitseva yövoide häivyttää pigmenttiläiskiä nukkuessasi. Se optimoi ihon kosteuden palautumisen ja palauttaa ihon heleyden. Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli auttavat häivyttämään pigmenttiläiskiä yhdessä C-vitamiinin kanssa. Kurpitsaentsyymi silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta. Antioksidanttiset karpalo- ja vadelmansiemenöljyt suojaavat ilmansaasteiden aiheuttamilta vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Ne myös tarjoavat välttämättömiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja vähentävät juonteita. Lakritsiuute rauhoittaa ihoa.

  • Palauttaa ihon heleyden 
  • Häivyttää pigmenttiläiskiä
  • Silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta 

Kenelle: Jokaiselle iholle. Erityisesti iholle, jossa pigmenttimuutoksia. 

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle iltaisin. Parhaimmat tulokset pigmenttimuutoksiin saat käyttämällä aamuisin PowerBright Dark Spot -seerumia ja PowerBright Moisturizer SPF50 -päivävoidetta.

50ml

Suosittelemme myös

Active Moist 150ml

active_moist_100ml.JPG&width=280&height=500
Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti..
Hinta: 108.00 €

Sound Sleep Cocoon yövoide

SounsSleepCocoon_ingredients.jpg&width=280&height=500
Elvyttävä geelivoide optimoi ihon toipumista yön aikana. Kapseloitu, liikeaktivoitu ranskalaisen laventelin eteerinen öljy yhdessä santelipuun ja patsulin kanssa rauhoittavat aisteja ja edistävät levollista unta. Persian silkkipuunkuoriuute elvyttää väsynyttä ihoa ja Wu-Zu-Yu-uute lisää ihon hehkua näkyvästi..
Hinta: 88.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »