Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

Hinta:58.00 €

Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa

Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti ihon pinnan ja ihohuokoset, rauhoittaen samalla kuivaa, ärsyyntynyttä ihoa. Iho on tuotteet käytön jälkeen raikas, kosteutettu ja puhdas. CREAM CLEANSER toimii jopa äärimmäisiin iho-ongelmiin.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä CREAM CLEANSERia kämmenelle. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi. 

Koko 120ml

Suosittelemme myös

Youngblood Pressed Mineral Blush

63B3B2F4-B2B3-48E9-AE3E-3F6B681ECD82.jpeg&width=280&height=500
Puristeposkipuna koostuu samoista iholle turvallisista mineraaleista kuin jauhemainen poskipuna. Puristeposkipuna on kauniisti pakattu ja kulkee kätevästi matkalla mukana.
Saatavana 3 eri sävyä:
TANGIER: Kuparilla taitettu persikan sävy. Kauniisti päivetystä korostava väri.
BLOSSOM: Viileä, hiukan..
Hinta: 42.00 €

Stress Positive Eye Lift 25ml

stress-positive-eye-lift_231-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Inkerin ohjeet: Stress Positive Eye Lift levitetään näkyvänä kerroksena silmänympäryksille. Naamio on pakattu tuubiin, jonka päässä on erityinen levitin, jota voi käyttää silmänympäryksen hierontaan. Hierontaa tehdään pari minuuttia, mutta se ei ole välttämätöntä. Naamion vaikutusaika on viisi minuuttia..
Hinta: 73.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »