Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Liquid Peelfoliant

Hinta:68.00 €

Päivittäinen kemiallinen kuorinta, jossa on tehokas sekoitus 15 % AHA + BHA + PHA + 10 % hedelmäentsyymejä + 5 % fytiinihappoa + traneksaamihappoa. Auttaa tasoittamaan juonteita, minimoimaan huokosia ja tasoittamaan ihon sävyä.

Ammattitason kotikuorinta, jossa on 30 % happoja ja entsyymejä (glykoli-, maito-, salisyyli-, fytiini- ja traneksaamihappoa sekä glukonolaktonia ja fermentoitua granaattiomenaentsyymiä).

Toimii ihon pinnan eri kerroksissa ja auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia sekä paljastaa sileämmän ja kirkkaamman ihon. Lipidejä sisältävä sekoitus, jossa on kierrätettyä karpalouutetta, edistää pitkäkestoista kosteutusta.

  • Vähentää juonteita ja ryppyjä.
  • Tasoittaa ihon sävyä ja saa ihon kirkkaammaksi.
  • Vähentää huokosten näkyvyyttä.

Käyttö: Hiero tasaisesti kuivalle, puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele. Aloita käyttö 2-3 päivän välein ja siirry hiljalleen päivittäiseen käyttöön. Saatat tuntea pistelyä tuotteen aktivoituessa. Käytä päivällä suojakerrointa.

59 ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

iS Clinical Warm Up - Cool Down Facial Kit tuotepaketti

warm_up_cool_down.jpg&width=280&height=500
Rauhoittava – Kosteuttava - Virkistävä
Virkistystä ihollesi, tämä yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito auttaa saavuttamaan hehkuvan ihon tukien samalla ihon yleistä terveyttä. WARMING HONEY CLEANSER puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihon, jonka jälkeen HYDRA-INTENSIVE-COOLING MASQUE virkistää..
Hinta: 147.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »