Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Super Rich Repair 50ml

Hinta:98.00 €

Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein janoisintakin ihoa sekä toimii suojana äärimmäistä kylmää ja kuivaa ilmastoa vastaan. 

Kenelle: Kroonisesti kuivalle, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle sekä jokaiselle iholle vaativissa sääolosuhteissa.

  • Rauhoittaa ja antaa eristävän suojan ääriolosuhteilta. 
  • Kosteuttaa ja täydentää lipidisuojaa. 
  • Rauhoittaa tehokkaasti ja lievittää herkkyyden aiheuttamaa kutinaa. 

Käyttö: Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Anna voiteen hetken imeytyä ennen kuin lisäät muita tuotteita. Käytä yövoiteena tai tarpeen mukaan aamuin ja illoin.

Koko 50ml

Suosittelemme myös

Multivitamin Power Firm 15ml

MultiVitaminPowerFirm_111033_284910600015f0b1ad237c18680392bf_2.jpg&width=280&height=500
Ennennäkemättömän tehokas erikoishoitoaine silmän- ja huultenympärysiholle. Todellinen investointi tähän päivään ja tulevaisuuteen.
MultiVitamin Power Firm on tehokas, napakoittava silmänympärysvoide joka tasoittaa silmien ympärillä olevia pieniä juonteita. Tuotteen sisältämä A-vitamiini kiihdyttää..
Hinta: 73.00 €

Yumi Matifying -irtopuuteri

IMG_1735.jpeg&width=280&height=500
Hyaluronihappoa sisältävä mattapintainen irtopuuteri on koostumukseltaan kevyt, läpikuultava ja silkkinen. Se kiinnittää meikin täydellisesti ja jättää kirkkaan sekä tasaisen lopputuloksen.  Sisältää UV-suojan. Mukana pehmeä levitysvippa.
Ei sisällä talkkia eikä silikonia.
Pakkauskoko 8g..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »