Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Micellar Prebiotic PreCleanse 150ml

Hinta:52.00 €

Ravitseva maitomainen esipuhdistus nostaa lian, öljyn ja meikin ihon pinnalta samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia prebiooteilla. Hellävarainen ja kevyt, kauramaitoa sisältävä ensimmäisen vaiheen puhdistusaine sulaa ihoon ja liuottaa epäpuhtauksia misellien avulla valmistaen ihon toiseen puhdistusvaiheeseen. Puhdistava murumuruvoi vetää puoleensa ja liuottaa likaa. Prebioottisekoitus auttaa tasapainottamaan ihon mikrobiomia ja parantamaan sen kosteuden säilytyskykyä. Pehmittävä aprikoosinsiemenöljy tarjoaa antioksidanttisia etuja. Aminohapporikas puuvillansiemenproteiini hoitaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta. 

  • Vetää puoleensa + sulattaa meikin ja lian hellävaraisilla miselleillä.

  • Ravitsee mikrobiomia tasapainottavilla prebiooteilla.

  • Valmistaa ihon puhdistuksen toiseen vaiheeseen.

Jokaiselle iholle, erityisesti herkälle tai kuivalle iholle.

Käyttö: Käytä kuivia käsiä ja hiero kuivalle kasvojen ja silmien alueelle poistaaksesi meikin ja epäpuhtaudet. Kastele kätesi ja jatka hieromista luodaksesi kevyen, maitomaisen emulsion, jonka jälkeen huuhtele.

150ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

iS Clinical Warm Up - Cool Down Facial Kit tuotepaketti

warm_up_cool_down.jpg&width=280&height=500
Rauhoittava – Kosteuttava - Virkistävä
Virkistystä ihollesi, tämä yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito auttaa saavuttamaan hehkuvan ihon tukien samalla ihon yleistä terveyttä. WARMING HONEY CLEANSER puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihon, jonka jälkeen HYDRA-INTENSIVE-COOLING MASQUE virkistää..
Hinta: 147.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »