Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Serum 30ml

Hinta:189.00 €

Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi –  häivyttää ryppyjä pitkällä tähtäimellä – uudistava 

YOUTH SERUM™ on kehitetty tuomaan ihollesi parasta mahdollista hoitoa useammasta eri näkökulmasta katsottuna: se tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi, mutta vähentää myös ryppyjä näkyvästi pidemmällä aikavälillä katsottuna. Tuotteen älykkäät proteiinit hoitavat vahingoittunutta ihoa, vahvistavat ihon rakennetta ja häivyttävät ryppyjä ja iho näyttää välittömästi kiinteämmältä. YOUTH SERUM™ sisältää turvallisia, bioidenttisiä kasvutekijöitä, jotka rakentavat asteittain uudelleen menetettyä kollageenia, jolloin hienot juonteet ja rypyt vähenevät.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero silmänympärysalueelle, kasvoille ja/tai kaulalle.

Suosittelemme myös

Oil Free Matte SK30

01C46005-939A-4C35-803F-3EEED445B548.jpeg&width=280&height=500
Oil Free Matte SK30 on erittäin kevyt, öljytön kosteusvoide, joka säilyttää ihosi mattapintaisena koko päivän ja antaa sille korkean UVA- ja UVB -suojan. Erityisen mikrohiukkasteknologian avulla voide imee iholta ylimääräistä talia. Hiivauute, hevoskastanja ja niasiiniamidit hillitsevät epäpuhtauksien..
Hinta: 58.00 €

iS Clinical Poly-Vitamin Serum

is-clinical-poly-vitamin-serum-ihonhoito-seerumi.png&width=280&height=500
Ravitsee – kosteuttaa – taistelee ikääntymistä vastaan
Tämä seerumin intensiivinen, ravitseva koostumus on suunniteltu kosteuttamaan, uudistamaan ja ravitsemaan ihoa sen sisältämien tehokkaiden vitamiinien, luonnon ravintoaineiden ja ikääntymistä vastaan taistelevien antioksidanttien avulla..
Hinta: 86.00 € - 136.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »