Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Extreme Protect SK30

Hinta:128.00 €

Suojaa antava – kosteuttava – pehmentävä

Antaa laaja-alaisen UVA/UVB-suojan (suojakerroin 30) ja auttaa todistettavasti suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää punoitusta ja tulehtuneisuutta. Hienojakoinen sinkkioksidi ja mikrotiivistetyt aurinkosuojat yhdistyvät tehokkaisiin kasviperäisiin Extremozymes-antioksidantteihin tarjoten markkinoiden kehittyneintä suojaa.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ja estämään auringossa palamiselta. Ohjeiden mukaan käytettynä, yhdessä muiden auringolta suojaavien keinojen kanssa vähentää ihosyöpäriskiä ja suojaa auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

100g

Suosittelemme myös

Yumi Tinted Serum

IMG_1730.jpeg&width=280&height=500
Sävytetty seerumi sisältää lootuksenkukka- ja ginseng-uutteita, jotka tekevät ihosta heleän ja kirkkaan. Tuote kosteuttaa ihoa ja antaa kevyen ja luonnollisen sävyn iholle.
Tuote on vegaaninen. Sävy medium beige.
30 ml
Hinta: 38.00 €48.00 €
30 pv alin hinta: 48.00 €

Dermatude Cell Recovery Serum 30ml

Dermatude_Cell_Recovery_Serum_-_30_ml.jpg&width=280&height=500
Kiinteyttävä ja ihoa vahvistava seerumi yöksi ja päiväksi.


Tuo täyteläisyyttä ja joustavuutta ohuelle vanhenevalle iholle.


Cell Recovery Serumin vaikutusaineet stimuloivat ihon toimintaa ja hidastavat vanhenemisen merkkejä. Ihon väri paranee ja siitä tulee heleän tasainen. Sanalla sanoen nuorekkaampi!..
Hinta: 118.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »