Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Eclipse SK50 PerfecTint

Hinta:60.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Beige
Väritön

Ultraohut – laaja-alainen suoja – suojakerroin 50+

Päivittäiseen käyttöön ja pitkäkestoisia ulkoaktiviteetteja varten suunniteltu ECLIPSE SK50+ sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tieteellisesti kehitettyjä fyysisiä aurinkosuojaa antavia raaka-aineita, läpikuultavaa dioksidia ja mikronisoitua sinkkioksidia yhdistettynä puhtaaseen E-vitamiiniin. Tällä runsaasti antioksidantteja sisältävällä tuotteella on huipputason vedenkestävyys ja sillä on myös laaja UVA/UVB-suojakerroin. ECLIPSE SK50+:n erittäin ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää iholle rasvattoman mattapinnan.

Värillinen vaihtoehto on läpikuultava beige, joka häivyttyy nopeasti, eikä jätä ihoa meikkivoidemaiseksi, vaikka sävyttääkin hieman.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ihoa ja estää sitä palamasta, jolloin alennat ihosyövän riskiä ja vähennät auringonvalon vanhentavia vaikutuksia.

Koko 100g



Suosittelemme myös

PowerBright Moisturizer SK50

2CFB5B72-B913-4B97-9D6C-4D4D56666065.jpeg&width=280&height=500
Edistyksellinen, suojakertoimellinen kosteusvoide auttaa suojaamaan ihoa pigmenttimuutoksia aiheuttavalta UV-valolta. Tämä keskitäyteläinen voide sisältää tehokasta peptidiä sekä puna- ja ruskealevää, jotka auttavat tasapainottamaan epätasaista ihon sävyä. Ristisidoksinen hyaluronihappo auttaa vahvistamaan..
Hinta: 78.00 €

Protection Sport SK50

protection-50-sport-spf50.jpg&width=280&height=500
Vedenkestävä, korkean UVA- ja UVB-suojan sisältävä aurinkovoide kasvoille ja vartalolle. Tuote suojaa ihoa tehokkaasti auringon UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta sekä ehkäisee auringon aiheuttamaa kosteuden menetystä. Kevyt koostumus, joka ei jätä ihoa tahmean tuntuiseksi.

Vedenkestävä (80 minuuttia)..
Hinta: 40.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »