Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

Hinta:280.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

BioLumin-C Serum 59ml

BBBioLumin-CSerum.jpg&width=280&height=500
BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita..
Hinta: 148.00 €

Awaken Peptide Eye Gel

E236F793-47CE-4755-9673-A75C066224E5.jpeg&width=280&height=500
Awaken Peptide Eye Gel on kevyt silmänympärysgeeli, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja tasoittaa herkkää silmänympärysihoa minimoiden juonteita ja ryppyjä samalla vähentäen turvotusta. Erittäin aktiivinen sekoitus tetrapeptidejä ja rauhoittavaa rosmariininlehtiuutetta minimoivat turvotuksen ja juonteita..
Hinta: 61.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »