Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hydro Masque Exfoliant

Hinta:65.00 €

Hydro Masque Exfoliant on viiden minuutin naamio, joka kuorii ja kosteuttaa samalla kertaa! Tuloksena kirkkaan ja terveen näköinen iho. Kuorivat pallot aktivoituvat kosketuksesta ja vapauttavat hellästi kuorivia bambuhiukkasia. Valkohytykkä -sieni varastoi 450x painonsa verran vettä, täyttäen ihon kosteudella, antioksidanteilla ja D-vitamiinilla. Jojobaesteri ja sokerijuurikkaan aminohapot kosteuttavat ja vahvistavat ihon omaa kosteusbarriääriä. Kurkku-uute rauhoittaa ja jättää ihon raikkaan tuntuiseksi.

Kenelle: jokaiselle iholle

  • Bambu kuorii hellävaraisesti
  • Valkohytykkä -sieni kosteuttaa tehokkaasti  

Käyttö: Levitä runsaasti puhdistetuille kasvoille ja kaulalle, vältä silmänympärysaluetta. Hiero pyörivin liikkein kunnes “pallot” hajoavat. Anna naamion vaikuttaa 3-5 minuuttia, huuhdo huolella, suihkuta hoitosuihke, levitä tehoaine ja kosteusvoide. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai suosituksen mukaan.

Koko 50ml

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

Daily Glycolic Cleanser 150ml

3E927A77-3C65-46A2-974E-DB29C7BF0953.jpeg&width=280&height=500
Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa ihon pinnan soluja ja päivittäin kerääntynyttä likaa, jotka estävät ihon kirkkauden. Glykolihappo uudistaa kevyesti poistaen kuolleita ihosoluja ihon..
Hinta: 40.00 €

Sebum Clearing Masque

sebum_masque.JPG&width=280&height=500
Sebum Clearing Masque on rauhoittava savinaamio, joka puhdistaa ja ehkäisee näppyjä. Savet imevät itseensä ylimääräistä talia, salisyylihappo puhdistaa huokosia. Rauhoittavat kasviuutteet, kuten kaura ja bisabololi rauhoittavat näppyjen ärsyttämää ihoa. Saflorinkukkaöljy vähentää kuivuudesta johtuvia..
Hinta: 55.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »