Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

Hinta:280.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

Pronails Softening Balm jalkavoide 100 ml

PRONAILS_softening_balm.jpg&width=280&height=500
Tämä kosteuttava jalkavoide sisältää runsaasti aktiivisesti kosteuttavia ja hoitavia ainesosia urean lisäksi. Hieno koostumus joka on helppo hieroa iholle. Eucalyptusöljy estää tulehduksia ja antaa jaloille virkistävän tunteen. Käyttöohje: Levitä 2-4 pumppausta per jalka ja hiero iholle. Tuote ei jätä..
Hinta: 20.00 €

Multivitamin Power Recovery Masque

MultiVitaminPowerRecoveryMasque_110716_0932a1ab904a0920a8f4919f538d4639_2.jpg&width=280&height=500
MultiVitamin Power Recovery Masque on tehokkaasti korjaava, vitamiinipitoinen naamio ikääntyvälle iholle. Tuotteen antioksidanttiset A-, C-, E-, ja F-vitamiinit korjaavat tehokkaasti ikääntymisen aiheuttamia ihovaurioita ja vahvistavat ihon omaa suojaa. A-vitamiini parantaa ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa..
Hinta: 67.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »