Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Multivitamin Thermafoliant

Hinta:67.00 €

Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen, mutta suomalaiset käyttävät niitä ihan liian harvoin. Ihonhoidon ammattilaiset pitävät kuorintaa yhtenä tehokkaimmista hoitokeinoista valon vaurioittaman ja/tai ikääntyvän ihon hoitoon. Tämä kuorinta on varmasti turvallinen ja hellävarainen, mutta siitä on suuri hyöty ihon hyvinvoinnin kannalta.

MultiVitamin Thermafoliant on kuorinta, jonka tehokkaat mekaaniset ja kemialliset kuorivat aineet yhdistyvät ainutlaatuiseen lämpöteknologiaan, joka aktivoituu kontaktissa ihoon tai veteen. Lämpö tehostaa tuotteen sisältämien vitamiinien imeytymistä ihoon.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

  • Ainutlaatuinen lämpöteknologia aktivoituu kontaktissa veden kanssa ja edistää tehoaineiden kulkeutumista syvemmälle ihoon. 
  • Hienojakoinen mineraalijauhe kuorii ja häivyttää hiusjuonteita. 
  • Maitohappo ja salisyylihappo kuorivat ja ihon pinta pehmenee hetkessä. 
  • A-, C-, ja E-vitamiini korjaavat ikääntymisen merkkejä, vahvistavat ihon rakennetta ja pehmittävät ihoa.

Käyttö: Puhdistuksen jälkeen levitä kostealle iholle ja pyörittele kostein sormin 1 - 2 min. Vältä silmänympärysihoa. Kuorinta on voimakkaampi, jos teet sen suoraan kuivalle iholle. Poista huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä 2 - 3 kertaa viikossa.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Koko 75 ml

Suosittelemme myös

Ultra Calming Cleanser 500ml

dermalogica-ultracalming-cleanser_500ml.jpg&width=280&height=500
Erittäin hellävarainen puhdistus herkälle ja helposti reagoivalle iholle. pH-tasapainotettu, vaahtoamaton voidegeeli rauhoittaa ja viilentää herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hellävaraisesti vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Voidaan huuhdella vedellä tai pyyhkiä vanulapuilla.     

Rauhoittaa..
Hinta: 68.00 €

Age Bright Clearing Serum 30ml

age_bright_clearing_serum.JPG&width=280&height=500
Age Bright Clearing Serum on kaksi-yhdessä kirkastava ja puhdistava seerumi, joka ehkäisee näppyjä ja epäpuhtauksia sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Salisyylihappo vähentää näppyjä ja kirkastaa ihoa. Tehokas seerumi, joka uudistaa ja nopeuttaa solunkiertoa vähentäen näppyjä ja ikääntymisen merkkejä..
Hinta: 75.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »