Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Polish Repair Duo

Hinta:159.00 €

TASOITTAA – KOSTEUTTAA – UUDISTAA


Polish & Repair Duo -tuotesetti sisältää 2 iS Clinicalin tuotetta, jotka tarjoavat yhdessä monia eri hyötyjä iholle. Cleansing Complex Polish -kuorinta puhdistaa ihon huolellisesti ja on riittävän hellävarainen siten, että sitä voidaan käyttää jokapäiväisessä käytössä. Sillä saadaan aikaan sekä biokemiallinen että fysikaalinen kuorinta. Cleansing Complex Polishin silkinpehmeässä, geelipohjaisessa tuotekoostumuksessa hyödynnetään selluloosa- ja jojoba-rakeita, jotka ylellisen tuntuisesti kuorivat ihoa. 


Puhdistuksen jälkeen Reparative Moisture Emulsion viimeistelee hoidon ja kosteuttaa ihoa. Sen on kliinisissä tutkimuksissa todettu suojaavan ympäristön stressitekijöiltä, antaa runsaasti antioksidantteja sisältävän suojakerroksen sekä häivyttää ryppyjä ja juonteita. Polish & Repair Duo sopii loistavasti kaikille ihotyypeille sekä kaikenikäisille naisille ja miehille.

HYÖDYT:

  • Helppokäyttöinen hoito-ohjelma raikkaan ihon aikaansaamiseksi 

  • Syväpuhdistaa, tasoittaa ja kuulastaa ihoa 

  • Auttaa häivyttämään ryppyjä ja juonteita 

  • Kosteuttaa ihoa tehokkaasti kevyellä viimeistelyllä 

  • Auttaa estämään ympäristön aiheuttamia ihovaurioita Extremozyme® -teknologian avulla

Sisältää:

  • Cleansing Complex Polish 120g

  • Reparative Moisture Emulsion 50g

Suosittelemme myös

Daily Microfoliant täyttöpakkaus

daily_microfoliant_tayttopakkaus.jpg&width=280&height=500
Daily Microfoliant Refill -täyttöpakkauksessa on käytetty 92% vähemmän muovia, kuin alkuperäisessä purkissa. Daily Microfoliant on hellävarainen, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorintajauhejokaiselle iholle. Ainutlaatuinen riisipohjainen entsyymijauhe aktivoituu veteen yhdistettynä ja mikrokuorii..
Hinta: 58.00 €

PowerBright Moisturizer SK50

2CFB5B72-B913-4B97-9D6C-4D4D56666065.jpeg&width=280&height=500
Edistyksellinen, suojakertoimellinen kosteusvoide auttaa suojaamaan ihoa pigmenttimuutoksia aiheuttavalta UV-valolta. Tämä keskitäyteläinen voide sisältää tehokasta peptidiä sekä puna- ja ruskealevää, jotka auttavat tasapainottamaan epätasaista ihon sävyä. Ristisidoksinen hyaluronihappo auttaa vahvistamaan..
Hinta: 78.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »