Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Serum 30ml

Hinta:189.00 €

Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi –  häivyttää ryppyjä pitkällä tähtäimellä – uudistava 

YOUTH SERUM™ on kehitetty tuomaan ihollesi parasta mahdollista hoitoa useammasta eri näkökulmasta katsottuna: se tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi, mutta vähentää myös ryppyjä näkyvästi pidemmällä aikavälillä katsottuna. Tuotteen älykkäät proteiinit hoitavat vahingoittunutta ihoa, vahvistavat ihon rakennetta ja häivyttävät ryppyjä ja iho näyttää välittömästi kiinteämmältä. YOUTH SERUM™ sisältää turvallisia, bioidenttisiä kasvutekijöitä, jotka rakentavat asteittain uudelleen menetettyä kollageenia, jolloin hienot juonteet ja rypyt vähenevät.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero silmänympärysalueelle, kasvoille ja/tai kaulalle.

Suosittelemme myös

Micellar Prebiotic PreCleanse 150ml

Micellar_Prebiotic_PreCleanse.jpg&width=280&height=500
Ravitseva maitomainen esipuhdistus nostaa lian, öljyn ja meikin ihon pinnalta samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia prebiooteilla. Hellävarainen ja kevyt, kauramaitoa sisältävä ensimmäisen vaiheen puhdistusaine sulaa ihoon ja liuottaa epäpuhtauksia misellien avulla valmistaen ihon toiseen puhdistusvaiheeseen..
Hinta: 52.00 €

iS Clinical GeneXC Serum

genexc-serum.png&width=280&height=500
GeneXC Serum on ihonhoitoalaa mullistava tuotekoostumus, jonka ytimessä on iS Clinicalin oma yhdistelmä Extremozymes- teknologiaa. Sen on todettu kliinisissä, riippumattomissa tutkimuksissa suojelevan ja korjaavan helposti vahingoittuvaa DNA:ta geeneihin vaikuttamalla. Geenit puolestaan vaikuttavat ikääntymiseen..
Hinta: 125.00 € - 202.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »