Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Brightening Serum 30ml

Hinta:166.00 €

Kirkastaa ja tasoittaa ihon värihäiriöitä turvallisesti ja nopeasti

BRIGHTENING SERUM on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu, edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti. Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan ihonväriä ja taistelemaan ihon värihäiriöitä vastaan. Lisäksi tuotteen sisältämät kasveista peräisin olevat hapot auttavat taistelemaan juonteita ja ryppyjä vastaan, tasoittamaan ihon rakennetta ja hoitamaan aknea. 

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille, kaulalle tai niille alueille, joilla sille on tarvetta (värihäiriöalueille). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa lievää kihelmöivää tunnetta iholla.

Suosittelemme myös

PowerBright Dark Spot Serum 30ml

PowerBrightDarkSpotSerum_111404_1c90dfb366e31ccd9d2af282be0cec81_1.jpg&width=280&height=500
PowerBright Dark Spot Serum on edistyksellinen seerumi, joka vähentää epätasaista pigmentaatiota nopeasti. Seerumi häivyttää pigmettiläiskiä ja kirkastaa ihoa jo muutamassa päivässä. Säännöllinen käyttö tasoittaa ihon sävyä ajan mittaan. Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli häivyttävät tummia läiskiä..
Hinta: 105.00 €

Dermatude Firming and Lifting Serum 30ml

Dermatude_Firming_and_Lifting_Serum_-_30_ml.jpg&width=280&height=500
Kiinteyttävä ja silottava seerumi pyyhkii iholtasi kymmenen vuotta.

Seerumia käytetään aamulla ja illalla 3-4 tippaa puhtaalle iholle ja seerumin päälle sopii Firming and Lifting Cream, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa.

Kiinteyttävä seerumi, joka vahvistaa ihon kimmosäikeitä, kollageenia..
Hinta: 134.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »