Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

Hinta:58.00 €

Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa

Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti ihon pinnan ja ihohuokoset, rauhoittaen samalla kuivaa, ärsyyntynyttä ihoa. Iho on tuotteet käytön jälkeen raikas, kosteutettu ja puhdas. CREAM CLEANSER toimii jopa äärimmäisiin iho-ongelmiin.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä CREAM CLEANSERia kämmenelle. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi. 

Koko 120ml

Suosittelemme myös

Xtreme Lashes Length & Volume Mascara

volumelength.jpg&width=280&height=500
Tämän ripsiväri lisää dramaattisesti pituutta ja runsautta ripsiisi yhdellä levityksellä!   Uudet, täyteläisemmät harjakset värjäävät ja paksuntavat ripsiä juurista kärkiä kohti saaden aikaan erittäin pitkät ja runsaat ripset.
Loistava, vahvapigmenttinen koostumus värjää ripset erinomaisella tarkkuudella..
Hinta: 42.00 €

Retinol Clearing Oil 30ml

retinol_oil.JPG&width=280&height=500
Retinol Clearing Oil on tehokas hoitoöljy, joka uudistaa ihoa näkyvästi yön aikana. Salisyylihappo vähentää ja ehkäisee näppyjä ja epäpuhtauksia samaan aikaan kun retinoli auttaa vähentämään pieniä juonteita, ryppyjä ja hyperpigmentaatiota. Argan-, ruusunmarjansiemen- sekä kultainen jojobaöljy optimoivat..
Hinta: 88.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »