Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PreCleanse 295ml

Hinta:83.00 €

Syväpuhdistava puhdistusöljy sulattaa iholta öljypohjaisen lian, aurinkosuoja-aineet, meikin ja ilmansaasteet. Saavuta ammattimaisen tehokkaasti puhdistettu ja terveen näköinen iho kaksoispuhdistuksella, joka alkaa PreCleanse-öljyllä. Esipuhdistuksen jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote pääsee puhdistamaan ja hoitamaan ihoa syvemmältä. Soveltuu myös silmämeikin, kuten vedenkestävän ripsivärin poistoon.

  • Poistaa öljypohjaista likaa tukkimatta huokosia. 
  • Purasruohoöljy, E-vitamiini ja bankulpähkinäöljy pehmittävät ja ravitsevat ihoa.
  • Auttaa ihollesi suositeltua Dermalogica-puhdistusta toimimaan tehokkaammin. 

Kenelle: Jokaiselle iholle. Myös rasvaiselle iholle.

Käyttö: Kaada tuotetta kuiviin käsiin. Levitä kuiville kasvoille ja hiero kevyesti. Kostuta kädet ja jatka hieromista, jolloin tuote muuttuu maitomaiseksi emulsioksi. Poista lämpimällä vedellä. Toista puhdistus ihollesi sopivalla Dermalogica-puhdistustuotteella.

Suosittelemme myös

Micellar Prebiotic PreCleanse 150ml

Micellar_Prebiotic_PreCleanse.jpg&width=280&height=500
Ravitseva maitomainen esipuhdistus nostaa lian, öljyn ja meikin ihon pinnalta samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia prebiooteilla. Hellävarainen ja kevyt, kauramaitoa sisältävä ensimmäisen vaiheen puhdistusaine sulaa ihoon ja liuottaa epäpuhtauksia misellien avulla valmistaen ihon toiseen puhdistusvaiheeseen..
Hinta: 52.00 €

PreCleanse 150ml

precleanse.jpg&width=280&height=500
Syväpuhdistava puhdistusöljy sulattaa iholta öljypohjaisen lian, aurinkosuoja-aineet, meikin ja ilmansaasteet. Saavuta ammattimaisen tehokkaasti puhdistettu ja terveen näköinen iho kaksoispuhdistuksella, joka alkaa PreCleanse-öljyllä. Esipuhdistuksen jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote..
Hinta: 52.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »